2022 Beyaz Kod tatbikatı gerçekleştirildi.
28 Ocak 2022

Hastanemizde meydana gelebilecek olası bir kavga, taciz ve sağlık çalışanına yönelik tehdit durumunda yapılacak işlemler ve olayın kayıt altına alınması amacı ile düzenlenen 2022 yılı “Beyaz Kod” tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Tatbikat sonrası açıklama yapan hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Behzat Özkan; işleyişi değerlendirmek, eksiklikleri tespit etmek amacıyla yapılan tatbikatın başarıyla gerçekleştiğini söyledi. Kavga, taciz ya da sağlık çalışanına tehdit gibi olayların hiçbir zaman yaşanmamasının en büyük dilekleri olduğuna değinen Özkan “Amacı insanlarımıza yardım etmek, onları sağlığına kavuşturmak olan ve 7/24 fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının güvenli bir ortamda çalışması halkımız tarafından personelimize verilen değerin bir göstergesidir”, dedi.