Çocuk sağlığı ile ilgili eğitim dökümanları telefonunuzun kamerasında….
23 Haziran 2021

İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nden alınan sağlık hizmeti sürecinde ve sonrasında hasta ve hasta yakınları için çocuk sağlığı konularını içeren “Eğitim Dökümanları”na ulaşmak artık bir kamera görüntüsü kadar yakın.

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Orbatu yaptığı açıklamada; “Teknoloji çağında bilgiye ulaşmak kolay olsa da doğru bilgiye ulaşmak daha büyük önem arz etmekte. Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Behzat Özkan’ın önderliğinde İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi olarak biz de hasta ve hasta yakınlarımızın doğru ve güvenilir çocuk sağlığı içerikli bilgilere ulaşmasını sağlamak için bir girişimde bulunduk. Eğitim Birimi’miz tarafından hazırlanan çocuk sağlığı ile ilgili eğitim dökümanlarını hastanemizin muhtelif noktalarına asılan karekod afişlerimiz sayesinde sadece telefonun kamerası ile yapılacak bir karekod okutma işlemi ile kolayca ulaşılabilir hale getirdik. Karekodu telefonlarından okutan ziyaretçilerimiz https://behcetuzch.saglik.gov.tr internet adresimizde hazırladığımız özel hasta eğitim sayfasına girebilecek ve çocuk sağlığı ile ilgili bilgilere zahmetsizce erişebilecekler.  Çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” dedi.

• karekod_web.jpg