Behçet Uz Kış Okulu başladı
06 Kasım 2019

SBÜ İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından bu yıl 8. si düzenlenen “Behçet Uz Kış Okulu” yapılan açılış töreni ile başladı. Hedef kitlesi son yıl çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlık öğrencileri olan okul, hastane uzmanlık öğrencileri yanında  İzmir içi ve dışı diğer kurumlardan da katılımcı kabul ediyor. Uzmanlık öncesi bazı önemli konuların yeniden gözden geçirilmesine olanak sağlayan kış okulunun açılış konuşmasını yapan Başhekim Doç. Dr. Tanju Çelik, artık geleneksel hale gelen ve bu yıl 8. si düzenlenen kış okulunun bu yılda diğer yıllarda olduğu gibi yararlı, üretken ve verimli geçmesi temennilerini iletti. Açılışa katılan İzmir Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Neşe Zeren Nohutcu yaptığı konuşmasında, “Behçet Uz Kış Okulu” ve benzeri faaliyetler sayesinde yetiştirilen uzmanlarımızın daha donanımlı ve sahada daha başarılı olduğuna değinerek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Behçet Uz Konferans Salonu’nda yapılan ve çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgili pek çok konunun yeniden gözden geçirileceği kış okulu üç gün sürecek.