Güzel İnsanlar Grubundan Güzel Hareket…
24 Nisan 2019

İzmir Alaçatı Güzel İnsanlar Grubu tarafından organize edilen kermes sonrası toplanan yardımlar SBÜ İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hasta ve yakınları ile buluştu.

Ev hanımı ve emekli hayırseverlerden oluşan Güzel İnsanlar Grubu, Alaçatı pazar yerinde açtıkları kermes sonrası elde ettikleri gelirle, hasta çocuklar için çeşitli hediyeler ve ihtiyaç malzemesi temin ettiler. Çeşme Belediyesi’nin desteği ile hediyelerini hastanemize ulaştıran grup, Başhekim Yardımcımız Uz. Dr. Birsen Tuğlu eşliğinde birimlerimiz gezerek tedavi görmekte olan çocuklarımız ve ailelerine mutlu anlar yaşattı.

Özellikle uzun süreli tedavi olan çocuklarımız ve ailelerine yönelik olarak gerçekleştirilen organizasyon sonrası konuştuğumuz Başhekim Doç. Dr. Tanju Çelik, bu tip organizasyonlar ile çocuklarımız mutlu olmakta ve bu da tedavilerine olumlu olarak yansımakta. Güzel İnsanlar Grubuna çocuklarımız için gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyoruz, dedi.

• güzel_insanlar_001.jpg
  • güzel_insanlar_002.jpg