Pulmoner Arteriyal Hipertansiyon (PAH) Hasta Eğitim Toplantısı yapıldı.
08 Şubat 2019

İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi PAH birimleri ile Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği’nin ortak işbirliği ile hazırlanan “İzmir Pulmoner Arteriyal Hipertansiyon (PAH) Hasta Eğitim Toplantısı”  Sabancı Kültür Merkezi’ nde yapıldı.

Hastanemiz Kardiyoloji Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Timur Meşe’ nin “Çocuk Hastalarda Pulmoner Hipertansiyon” konulu bir sunum yaptığı toplantıda ayrıca PAH nedir?, PAH’ ta Solunum ve Kas Egzersizleri, PAH ile Yaşamak, ve PAH’ ta Beslenme gibi konulara değinildi.

Pulmoner Arteriyal Hipertansiyon (PAH) Hasta Eğitim Toplantısına İzmir ve civarında yaşayan pek çok PAH hastası ve hastanemizde takipleri devam eden miniklerimiz katıldı.

• pah_001.jpg
  • pah_002.jpg