Hastalarımız Tiyatro ile Moral Buldu
18 Mayıs 2018

Hastanemizde tedavi görmekte olan çocuklarımız, Pediatrik Nefroloğumuz Doç. Dr. Ebru Yılmaz'ın desteği ve  organizasyonu sayesinde Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle moral depoladı.

Hastanemiz Seminer Salonu’ nda Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerinden oluşan grup,  tedavi görmekte olan çocuklarımız için hazırladıkları gösterilerini sundular. 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinden oluşan ekip, kendi yazdıkları masallar, bale gösterisi, Othello oyunu ve mini müzik dinletisi ile hastalarımıza eğlenceli dakikalar yaşattı. Seyircilerin arasında dolaşan bir grup öğrencimiz de hastalarımıza kağıt katlama sanatı üzerine örneklemeler sundu.

Hasta yüreklere bir nebze gülümseme yaşatabilmenin mutluluğu yüzlerinden okunan gençlerimize teşekkür ediyor, sanat ve okul yaşantılarında başarılar diliyoruz.