Ulusal Emzirme Haftası etkinlikleri düzenlendi.
04 Ekim 2024

Hastanemizde Ulusal Emzirme Haftası münasebeti ile çeşitli etkinlikler düzenlendi.

“Herkes İçin Emzirme Desteği” sloganı ile düzenlenen etkinlikler kapsamında hastanemiz poliklinik binasında ve idari bina önünde stant açıldı. Yenidoğan Kliniği, Süt Çocuğu Kliniği ve Sosyal Pediatri Polikliniğimizce açılan standlarda ailelerimize broşürler dağıtıldı, anne sütünün önemi ve faydaları hakkında bilgilendirme yapılarak, ilk 6 ay sadece anne sütü mottosunu vurgulandı.

Dr. Behçet Uz Seminer Salonu’nda ise ailelerimize ve çalışanlarımıza video gösterimi eşliğinde doğru emzirme teknikleri ve emzirme sürecinde oluşabilecek sorunlarla başa çıkma yöntemleri hakkında bilgi verildi.

Emzirme ve süreçte yaşanabilecek sorunlarla ilgili destek almak isteyen annelerimiz hastanemiz Sosyal Pediatri Polikliniği’nden destek alabilirler.

• .