YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENECEKTİR.
23 Mart 2022

S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İşlemleri

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 09.05.2022-10.06.2022 tarihleri arasında ‘’Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’’ düzenlenecektir. Bu sertifika programına YenidoğanYoğun Bakım’ da çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) başvuru yapabilir.

Başvuru tarihleri:

21 Mart 2022- 06 Nisan 2022

Başvurusu İçin Gereken Belgeler;

1. Diploma Fotokopisi (Aslı gibidir)
  2. En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi.  Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diplomasi var ise beraber gönderilmeli.
  3. Yenidoğan yoğun bakımda çalışıyor ya da çalışması planlanmakta olduğunu belirten kurum yazısı.
  4. Ebe ise hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Ekip Portal dan yapılan başvuru formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü tarafından ıslak imzalı ve mühürlü )
  7. Yukarıda belirtilen evrakların PDF formatında eposta veya resmi yazı yoluyla tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.
  8. Sertifikalı Eğitim Programına kabul edilen kursiyerler evrakların asıllarını kurs başlangıcında eğitim birimine teslim edeceklerdir.

S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri

Program Sorumlusu:  Tülin GÖKMEN YILDIRIM

Tel:     0232 411 60 00 / 3910-6495