ÇOCUK YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

Güncelleme Tarihi: 01/10/2021

S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Başvuru İşlemleri

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 08.11.2021-10.12.2021 tarihleri arasında Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Bu sertifika programına Çocuk Yoğun Bakım’ da çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) başvuru yapabilir.

Başvuru tarihleri:

23 Eylül 2021- 05 Ekim 2021

Başvurusu İçin Gereken Belgeler;

1. Diploma Fotokopisi (Aslı gibidir)
  2. En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi.  Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diplomasi var ise beraber gönderilmeli.
  3. Çocuk yoğun bakımda çalışıyor ya da çalışması planlanmakta olduğunu belirten kurum yazısı.
  4. Ebe ise hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Ekip Portal dan yapılan başvuru formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü tarafından ıslak imzalı ve mühürlü )
  7. Yukarıda belirtilen evrakların PDF formatında eposta ve resmi yazı yoluyla tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.
  8. Sertifikalı Eğitim Programına kabul edilen kursiyerler evrakların asıllarını kurs başlangıcında eğitim birimine teslim edeceklerdir.

S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri

Program Sorumlusu:  Nurseren İŞLER

Tel:     0232 411 60 00/ 6495-3910