GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE HER ALANDA HEMŞİRELİK SEMPOZYUMU 14-15 Mayıs 2019

Güncelleme Tarihi: 25/04/2019

"Dünya Hemşirelik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde SBÜ İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından "Geçmişten Günümüze Her Alanda Hemşirelik Sempozyumu" düzenlenecektir. Sempozyum programı ve katılım bilgileri aşağıdadır.

Hemşirelik Haftası 2019.jpg

Etkinlik Yeri: SBÜ İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Salon: Dr. Behçet Uz Konferans Salonu

Etkinlik Tarihi: 14-15 Mayıs 2019

Saati: 09.00-16.30

Katılım ücretsiz olup kontenjan ile sınırlıdır.

Kayıt ve iletişim için mail adresi: behcetuzegitim@gmail.com

Başvurular behcetuzegitim@gmail.com adresi üzerinden kabul edilecek olup başvuruda Ad Soyad, telefon numarası, mail adresi ve çalışılmakta olan kurumun bildirilmesi gerekmektedir.

Kurs kayıt onayınız mail adresinize “kaydınız alınmıştır” şeklinde yapılacaktır.

Son başvuru tarihi : 10 Mayıs 2019

Sempozyum Programı: