Toplum Yararına Program (TYP) Projesi Kapsamında Çalışanlarımıza Bilgilendirme Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 11/02/2019

İŞKUR'un Türkiye genelinde uyguladığı Toplum Yararına Program (TYP) projesi kapsamında hastanemizde çalışmaya başlayacak olan personelimize yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı başlangıcında Başhekimimiz Doç. Dr. Tanju Çelik ve İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sibel Battal Sezen hastanemiz çalışmaları hakkında kısa bir bilgi vererek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. TYP projesi kapsamında çalışacak olan personellerimiz, yapılacak olan oryantasyon eğitimleri sonrası görevlerine başlayacaklar.

• typ_001.jpg
  • typ_002.jpg