Uz. Dr. Ayşe Başak Uçan

Güncelleme Tarihi: 11/02/2019

1969 İzmir’de doğdu. Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden 1992 yılında mezun oldu. 1993-1998 yılları arasında Dokuz Eylül Tıp Fakültesinde Çocuk Cerrahisi Kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra 1998 yılında Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesinde Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2009 yılında  Ege Üniversitesi Çocuk Ürolojisi Ana Bilim  Dalında üç ay kurs gördükten sonra  Ürodinami sertifikası almıştır. Çocuk Ürolojisi alanında (Endoskopik Taş Tedavisi, hipospadias cerrahisi, vezikoüreteral reflü, üreterosel, antenatal hidronefroz) deneyim sahibidir. Evli ve bir erkek çocuk annesidir.