09 Mayıs 2022

Hastanemizde ilk kez organize edilen Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenen açılış töreni ile başladı. Yenidoğan Yoğun Bakım’ da çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları için düzenlenen programın açılışında konuşan Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Dilek Orbatu, hastanemizin yenidoğan yoğun bakın tecrübelerinin kursiyerlerle paylaşılarak hemşirelik bakımındaki son yeniliklerle beraber kalifiye birer sağlık çalışanı olma yolunda büyük fayda sağlayacağını belirtti. Programın hazırlanmasında emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür eden Orbatu, tüm eğitimci ve katılımcılara başarılar diledi. Açılışta konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Özlem Küçükçelen; ilk defa düzenledikleri eğitim programına 10 kursiyerin katıldığını söyledi. Yenidoğan Yoğunbakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim programını hastanemizde ilk kez düzenlemenin gururunu yaşadıklarına değinen Küçükçelen, hastanelerimizde daha kaliteli yenidoğan yoğun bakım hemşirelik hizmeti vermek için bu tarz programların büyük fayda sağladığını belirtti. Eğitim programının sorumluluğunu da üstlenen Yenidoğan Yoğun Bakım Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Tülin Gökmen Yıldırım Sağlık Bakanlığımızın izni ile hemşirelere yönelik düzenlenen programın 5 hafta süreceğini, bunun 2 haftasının teorik, 3 haftasının ise sahada uygulamalı olarak gerçekleşeceğini belirtti. Katkı ve destekleri için hastanemiz yönetimine, eğitim birimimize ve klinik çalışanlarına teşekkür eden Yıldırım tüm katılımcılara başarılar diledi.

ydyb sertifika afiş_2.jpg

• _IMG_0028.jpg