29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü Kutlandı
30 Kasım 2018

İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak çocuklarımıza verdiğimiz sağlık hizmetinin ayrılmaz bir parçası olan tıbbi sekreterlerimizin "29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü" hastanemiz idaresince düzenlenen organizasyonla kutlandı.

Dünya sekreterler Günü organizasyonuna Başhekimimiz Doç. Dr. Tanju Çelik, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sibel Battal Sezen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Özlem Bülbül, hastanemi
zde hizmet vermekte olan tıbbi sekreterlerimiz ve diğer idarecilerimiz katıldı. Tıbbi sekreterlerimize hitaben konuşan Tanju Çelik; "Çocuklarımıza verdiğimiz sağlık hizmeti büyük önem taşıyor. Sizler de bu önemli hizmetin ayrılmaz birer parçasısınız. Emekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyor ve gününüzü içtenlikle kutluyorum." dedi.

Organizasyon Başhekimimiz Doç. Dr. Tanju Çelik ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Sibel Battal Sezen' in sekreterlerimize teşekkür belgelerini vermeleri ile sona erdi.

• tıbbisekreterlergunu_002.jpg
  • tıbbisekreterlergunu_003.jpg
  • tıbbisekreterlergunu_004.jpg
  • tıbbisekreterlergunu_006.jpg