Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Hastanemizi Ziyaret Etti…
02 Ekim 2018

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper hastanemizi ziyaret etti. Alper’ in hastanemizi ziyaretinde kendisine; İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanları Uzm. Dr. Anıl Esen, Uzm. Dr. Birol Durukan, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Alper, Personel Hizmetleri Başkanı Şaban Koçoğlu, Başhekimimiz Doç. Dr. Tanju Çelik ve idarecilerimiz eşlik etti.

Bakanlığımız tarafından yakın zamanda ruhsatlandırılması yapılan ve açılış hazırlıkları hızla devam eden Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezimizi değerlendiren Genel Müdür Prof. Dr. Alper, merkez hakkında Başhekimimiz Doç. Dr. Tanju Çelik ve Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Salih Gözmen’ den bilgi aldı.

Prof. Dr. Murat Alper, 6 yoğun, 10 takip yatağı olarak toplam da 16 yataklı olan ülkemizin en büyük çocuk kemik iliği nakil merkezlerinden biri olan Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezinin bölgemizin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirtti.

Prof. Dr. Murat Alper hastanemiz incelemeleri sırasında; 25 Eylül Dünya Eczacılar günü kapsamında Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından “Yılın Hastane Eczacısı” ve “Yılın Sorumlu Eczacısı”  ödülüne layık görülen çalışanlarımızdan Eczacı Meltem Aytekin ile Eczacı Ece Eren’i de ziyaret etti. Eczacılarımızı tebrik eden Alper, yaptıkları ”Çocuk Hastanesinde Oral İlaç Hazırlanmasında İnovatif Yaklaşımlar” isimli proje hakkında da bilgi aldı.

kit_ziyaret001.JPG
kit_ziyaret002.JPG