İzmir S.B.Ü. Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Evde Sağlık Hizmetleri Ekibimize Ödül

Güncelleme Tarihi: 04/05/2018

Hastanemiz Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi (Tanju Çelik, Sevil Uysal, M.Salih Temel) EVSAD tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresi' nde En İyi Uygulama Sözel Bildiri Ödülü aldı. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Op. Dr. Orhan Koç tarafından verilen ödülü ekibimiz adına Dr. Sevil Uysal kabul etti. Bugün (03.05.2018) hastanemiz seminer salonunda yapılan bir toplantı ile alınan ödülü hastanemiz başhekimi Doç. Dr. Tanju Çelik' e sunan Dr. Sevil Uysal, ödül almış bir ekibin parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti.

evde_3.jpeg
evde_4.jpeg