S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ İÇİN ESPN' de REKOR

Güncelleme Tarihi: 16/03/2018

Hastanemiz bünyesinde düzenlenen Dünya Böbrek Günü- Dünya Kadınlar Günü programı sonrasında bir açıklama yapan Başhekimimiz Doç. Dr. Tanju Çelik şunları söyledi: "Hastanemiz Dünya Böbrek Günü aktivitemiz çok güzel geçti. Bizzat katılarak bizleri onurlandıran, gelemeyen, iyi dilekleri ile hep yanımızda hissettiren tüm hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Organizasyonda görev alan tüm arkadaşlarımıza da müteşekkir olduğumu belirtirim. Bu aktiviteyi  ilk defa düzenledik. Eksiklerimiz oldu ancak buna rağmen oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Programı düzenlediğimiz salon kapasitesinin 1.5 katı kadar olan yoğun katılım nedeniyle zorlansakta, bu da gurur vericiydi. ESPN bu aktivasyonları haritada güncelliyor ve Türkiye olarak 5 aktivasyon ile rekor kırdık. Bu 5 merkezden biri olduğumuz için gururluyuz."