S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

2. ÇOCUK YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI 05 Mart-06 Nisan 2018

Güncelleme Tarihi: 09/02/2018

S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Başvuru İşlemleri

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 5 Mart 2018-6 Nisan 2018 tarihleri arasında Çocuk Yoğun Bakım  Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Bu sertifika programına Çocuk Yoğun Bakım’ da çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) başvuru yapabilir.

Başvuru tarihleri:

5 Şubat 2018-16 Şubat 2018

Başvurusu İçin Gereken Belgeler:

·         Diploma Fotokopisi (Aslı gibidir)

·         En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi.  Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diplomasi var ise beraber gönderilmeli.

·         Çocuk yoğun bakımda çalışıyor ya da çalışması planlanmakta olduğunu belirten kurum yazısı.

·         Ebe ise hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı

·         Kimlik fotokopisi

·         Başvuru formu (Yönetici ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü tarafından ıslak imzalı ve mühürlü )

·         Evraklarının asıllarının başvuru tarihi içerinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.

·         Başvurular resmi yazı ile yapılmalıdır.

İletişim Bilgileri:

Program Sorumlusu: