S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Vizyon-Misyon-Değerlerimiz, Kalite Politikamız

Güncelleme Tarihi: 08/02/2018

VİZYONUMUZ:

Çocuk sağlığı konusunda öncü bilimsel araştırma ve eğitim çalışmaları ile etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak, alanında örnek bir sağlık kuruluşu olmak.

MİSYONUMUZ:

İnsana saygı yönetim anlayışı ile; hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini hedefleyen, sürekli gelişim için eğitimin gerekliliğine inanan, etik değerlere önem veren, iletişim ve katılımcılığı benimseyen, ölçme ve kıyaslama yöntemleri kullanarak öz değerlendirme yapan kurum kültürünü oluşturmak

DEĞERLERİMİZ:

Önce insan

Güven ve Hakkaniyet

Etkinlik ve Verimlilik

Süreklilik ve Gelişim

KALİTE POLİTİKAMIZ:

Bilimsel ve ahlaki değerlere dayalı, çalışanlarının ve hastalarının memnuniyetini üst düzeyde tutmayı amaçlayan kalite politikamız hasta haklarını gözeterek, bilimsel ve kaliteli sağlık hizmeti vermeyi ilke edinmiştir. Çevreye duyarlı, teknolojiye yatkın, yasal şartlara uygun, güvenilir ve güler yüzlü bir kuruluş olmak amacıyla ekip ruhuyla kurmuş olduğumuz kalite yönetim sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirerek gelişmek temel hedefimizdir.